7. lis 2011.

MTV World Stage – Isle of MTV

Snoop Dogg , Far East Movement , LMFAO i Parade u petak u 21:00 samo na MTV-u...

Petu godinu zaredom Il Fosos Square na Malti bio je domaćin najiščekivanijem ljetnom glazbenom događaju - Isle Of MTV.

Jedan od najljepših mediteranskih otoka i ove je godine bio mjesto okupljanja preko 50.000 ljubitelja dobre zabave, koje su posljednjeg dana lipnja do usijanja doveli Snoop Dogg, Far East Movement, LMFAO i Parade.

Pjesma Yeah 3x sve popularnijeg britanskog ženskog sastava Parade otvorila je ovogodišnji Isle Of MTV, nakon čega su uslijedili i hitovi Perfume i Ticking On It.

LMFAO su uzdrmali publiku na otoku karakterističnim hip-hop i elektro zvucima u pjesmama poput Party Rock Anthem, Champagne Showers i I’m In Miami Trick, a publika je gotovo vrištala od oduševljenja kada su stihovi promijenjeni u “I’m in Malta, Trick”!

Članovi sastava Far East Movement očekivano su izveli hitove Like A G6, Girls on the Dance Floor i Rocketeer, dok je dramatičan izlazak na scenu legendarnog Snoop Dogga, uz glazbenu temu iz Carmine Burane i eksploziju vatrometa, izazvao ovacije u publici. Nastup je kulminirao izvođenjem hita OMG, dobro poznatog dueta ovog američkog repera s bendom Far East Movement.

Izvođači kao što su Snoop Dogg, Far East Movement, LMFAO i Parade obećavaju dobar provod - zato ne propustite u petak u 21:00 pogledati najbolje trenutke s ovogodišnjeg koncerta na Malti – Isle of MTV!

Nema komentara:

Objavi komentar